Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Greek Chop Suey by Anastasia (vol.Ι)
























 
 
             Σήμερα θα παρουσιάσουμε μία επιτυχημένη συνταγή που φαίνεται δύσκολη αλλά στην πραγματικότητα είναι πανεύκολη.
             Τη συνοδεύει ένας μύθος, ο οποίος πρέπει επιτέλους να καταρριφθεί.
             Το Chop Suey δεν είναι κινέζικο πιάτο. Είναι ελληνικό, χαρακτηριστικό της ανυπέρβλητης ράτσας μας, που ενσωματώνει όλες τις αρετές και τα χαρίσματα, και ανοίγει το δρόμο σε όλους τους ταλαίπωρους λαούς που θέλουν να έχουν στο ενεργητικό τους μια "ελληνιά".
              Τρία είναι τα απαραίτητα συστατικά:
1. Βρωμιά
2. Βρωμιά
3. Βρωμιά.
             Τώρα αν έχει κανείς να βάλει και λίγη αναισθησία, ακόμα καλύτερα. Αν διαθέτει δε και αδιαφορία, θα καταφέρει να δώσει αυτό το ιδιαίτερο touch που θα απογειώσει το πιάτο. Αν είστε από τους προνοήσαντες που στο ντουλάπι σας φυλάτε πάντα extra ανευθυνότητα τότε είστε πολύ κοντά στην τέλεια γεύση.
              Αλλά φίλες και φίλοι, κακά τα ψέματα, αν δεν έχετε το παρακάτω υλικό καλύτερα να μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε αυτή την θεία έμπνευση: ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ! Καλότυχος όποιος την έχει, καταφέρνει και δημιουργεί με μοναδικό και αμίμητο τρόπο στην Ελλάδα του 2012 (όσων ούπω του 2013).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου