Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Με ένα σμπάρο δυο υλικά


    Καλοκαίρι είναι, τι θα πιούμε? Νερό τη μέρα, μπύρα το βράδυ. Ωραία, τα μπουκάλια όμως τι θα τα κάνουμε? Θα τα πετάξουμε????? (όποιος συμφωνεί με το τελευταίο ας σταματήσει εδώ την ανάγνωση).

    Οι υπόλοιποι την προσοχή σας: Καλά δεν θα ήταν με αυτά να διακοσμήσουμε μια άδεια γωνιά?
Ας τα κάνουμε λοιπόν βαζάκια με λουλούδια, που ανανεώνουν και ομορφαίνουν το περιβάλλον του σπιτιού. Άλλωστε τα φυσικά άνθη παρόλα τα πρακτικά "tips"διατήρησης κρατάνε τελικά πολύ λίγες μέρες, ενώ τα αποξηραμένα "μειώνουν τις ευκαιρίες σας για επιτυχία" (κατά το feng shui, εμένα απλά δεν μ' αρέσουν). Τα πλαστικά  δεν θέλουν πότισμα, δεν μαραίνονται και όταν σκονίζονται τα βάζουμε κάτω από τη βρύση (ανοιχτή).

Τα πνευματικά δικαιώματα της έμπνευσης -για το πλαστικό λουλούδι- δεν ανήκουν σε εμένα. Η ηθική αυτουργός είναι μία Βραζιλιάνα (οι πηγές μου διαφεύγουν), της οποίας την ιδέα πολλοί εκτίμησαν και αναπαρήγαγαν ποικιλοτρόπως.

Για τους αμετανόητους της όσφρησης (ιχθείς σε σας μιλάω) έχουν ένα μειονέκτημα: είναι άοσμα. Τι θα λέγατε να τα ψεκάσετε με το αγαπημένο σας άρωμα? (αρκεί να μην είναι το Poison).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου