Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Necessaire= Αναγκαίο




                              Ωραία, έτοιμη η τσάντα της θάλασσας. Όμως τσάντα θάλασσας χωρίς νεσεσέρ είναι μισές δουλειές. Όσο για το υλικό, τι άλλο θα μπορούσε να είναι από το γνωστό μας πια πλαστικό μπουκάλι. Τα πλεονεκτήματα πολλά:
                              1.  Tο πλαστικό προστατεύει τα καλλυντικά και τα ευαίσθητα προσωπικά μας αντικείμενα από το θαλασσινό νερό, το οποίο είθισται να αφθονεί στην παραλία. Έτσι μπορούμε άνετα να αγνοήσουμε τον σκύλο ή τον ενοχλητικό που έρχεται και τινάζει τα μαλλιά του δίπλα μας.
                              2. Εύχρηστη διαφάνεια ιδιαίτερα σε δυσμενείς συνθήκες παραλίας, όπου απο τη μια ο ήλιος, από την άλλη η βιασύνη και η ζέστη δεν μας αφήνουν περιθώρια απεριόριστου χρόνου και υπομονής στο ψάξιμο "εκείνου του μικροσκοπικού λάστιχου που μου κάνει την κοτσίδα τόσο τέλεια". Εξάλλου, αυτή η υψηλής προστασίας θήκη, μπορεί να φιλοξενήσει και το κινητό.
                              3. Σταθερή βάση και σχήμα. Καλόβολο και υπάκουο, κάθεται εκεί που το βάζεις χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες για ανεπιθύμητες μετακινήσεις στην άλλη γωνία της τσάντας ή για ζούληγμα όλων των σωληναρίων.  
                               4. Φυσικά, η μοναδικότητα του υλικού και του σχεδίου ικανοποιούν στο έπακρο την έμφυτη αίσθηση του ωραίου, ενώ είναι ικανά να τραβήξουν όλα τα βλέμματα της παραλίας πάνω μας.
                               

Όχι δεν θα προτείνω και μαγιό απο πλαστικό. Αυτό το αφήνω αποκλειστικό προνόμιο της Barbie.
                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου